Política de privadesa

Qui som

Aquesta política de privadesa es refereix a tots els serveis web vinculats al domini https://www.klaab.cat/ . Aquest domini és la plataforma de comunicació en línia de la cooperativa Klaab SCCL i el seu projecte principal, el fablab Klaab.

Quines dades personals recollim, i per què?

Comentaris

Quan fas un comentari a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com la teva adreça IP i la cadena de l’agent del teu navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Si utilitzes el servei Gravatar, pot ser que es creï una cadena anonimitzada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash). La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del teu perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si puges imatges a la web, has d’evitar que inclogui dades incrustades de geolocalització (EXIF GPS). Qualsevol altre visitant del lloc web pot descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte i butlletí

Quan ens fas arribar preguntes o comentaris a través d’un formulari de contacte, nosaltres ho rebem per correu electrònic i fem servir la teva adreça de correu electrònic, el teu nom, i qualsevol altra informació que ens facilitis per tal de satisfer allò que demanes. Per aquest motiu et demanem que no incloguis contrasenyes ni cap altra informació sensible quan utilitzis aquest canal de comunicació.

Els formularis de contacte tenen activada per defecte una casella que indica que desitges subscriure’t al nostre butlletí. El butlletí és un canal de comunicació a través de correu electrònic que fem servir per a informar de manera periòdica (un cop al mes, aproximadament) sobre els nostres projectes i serveis. Si et subscrius al butlletí estàs acceptant que el teu correu electrònic passi a formar part d’un arxiu privat, que té com a objectiu enregistrar tots els destinataris a qui s’envia aquest butlletí. Si vols saber quina relació té això amb la Llei de Protecció de Dades i la GDPR i aquesta pàgina, aquí podràs trobar més informació.

Amb relació a la teva subscripció al butlletí, ens comprometem a:

  • Mantenir els enviaments dins uns límits de periodicitat raonable
  • Donar-te informació veraç
  • No transferir, sota cap concepte, les teves dades per a propòsits diferents dels que et detallem aquí. A nosaltres tampoc ens agrada que es jugui amb les nostres dades.

Pots eliminar la teva subscripció en el moment que vulguis, i som els primers interessats a no donar-te motius per a fer-ho.

Galetes

Si deixes un comentari en la pàgina web, pots optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la teva comoditat de tal manera que no hagis d’emplenar les dades de nou quan facis un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si tens un compte i inicies sessió a aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanquis el navegador.

Quan iniciïs sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzes la sessió, les galetes d’inici de sessió es suprimiran..

Si edites o publiques un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabes d’editar. Expira al cap d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Si tens un compte vinculat a aquestes pàgines web externes, pot ser que es recullin dades sobre tu, s’utilitzin galetes, s’incrusti seguiment addicional de tercers i es monitori la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció que has tingut amb aquest contingut.

Analítiques

A aquesta pàgina web fem servir serveis externs d’analítica web, que serveixen per a veure quin ús fan els usuaris de la pàgina (com per exemple, i de manera no exhaustiva, saber quin és el contingut més visitat o les pàgines d’origen), i emmagatzemen galetes que permeten fer aquest seguiment.

Amb qui compartim les teves dades?

Amb ningú, tret que ens hagis autoritzat explícitament a fer-ho.

Quant de temps retenim les dades?

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es retenen indefinidament. Això ho fa el sistema web per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-lo a la cua de moderació.

Per als usuaris que s’han donat d’alta als nostres sistemes web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (tret del nom d’usuari, que no es pot modificar). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets tens sobre les teves dades?

Si tens un compte a aquest lloc web o hi has deixat comentaris, pots demanar que t’enviem un fitxer d’exportació de les teves dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hagis proporcionat. També pots demanar que esborrem qualsevol dada personal teva que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les teves dades?

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat que pot requerir un intercanvi d’informació amb serveis externs.

Informació de contacte

  • Klaab SCCL
  • Avinguda del Cardenal Tarancón, 49 (Edifici Tallers)
  • 25280 – Solsona (Lleida)

Informació addicional

Com protegim les teves dades?

Les teves dades estan emmagatzemades utilitzant sistemes de bases de dades informatitzades que s’allotgen a servidors contractats a empreses competents que subministren serveis d’Internet. En aquest sentit, tot i que no existeix cap sistema informàtic 100% segur, tenim confiança en la solvència professional dels nostres proveïdors i posem tots els mitjans que tenim a la nostra disposició perquè ni la seguretat de les dades ni els teus drets estiguin compromesos.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les teves dades?

Entre els nostres serveis web, utilitzem una eina de màrqueting i promoció online que permet crear respostes automatitzades i específiques per a cada usuari, en funció de les seves preferències i comportament amb relació a les nostres accions de comunicació. Alguns d’aquests comportaments estan vinculats a l’enviament i la lectura dels butlletins. Aquest sistema permetria, per posar-te un exemple hipotètic, esborrar-te de la llista de destinataris del butlletí si durant un any no has obert cap dels correus que t’hem enviat. Aquestes tecnologies utilitzen píxels de seguiment al correu electrònic, i galetes.