Llei de protecció de dades

D’acord amb el que determina la General Data Protection Regulation, d’àmbit europeu, i la Llei Orgànica 15/1999, del dia 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), t’informem que les dades personals i informació que facilites a l’hora d’omplir i enviar formularis electrònics a través d’aquesta pàgina web seran incorporats a un arxiu de dades de caràcter personal a títol de Klaab SCCL.

D’acord amb això, t’informem també que la recollida i el procés de les teves dades tenen com a objectiu poder respondre a les consultes sobre el contingut d’aquesta web, o a la sol·licitud de serveis o productes. Quan vegis un camp de formulari marcat amb un asterisc, això t’indicarà que aquest camp ha de ser omplert obligatòriament, perquè sense aquestes dades és impossible satisfer la finalitat de l’esmentat formulari.

El fet d’utilitzar qualsevol d’aquests formularis de consulta implica el teu consentiment per què les dades subministrades quedin incroporades a aquest arxiu a títol de Klaab SCCL. Per totes aquestes raons, et demanem que no incloguis cap informació sensible i no explícitament sol·licitada, com per exemple la que sigui relativa a la salut o altres aspectes crítics. En qualsevol cas, sempre pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos per la llei, dirigint-te per correu electrònic a hola arrova klaab punt cat.