Làmpades 2D/3D personalitzades de metacrilat

La tècnica del tall làser ens permet personalitzar amb detall diferents materials a través del gravat. Les superfícies de metacrilat són ideals pel gravat de tot tipus d’imatges i logotips. Si, a més a més, hi afegim una base de llum LED de colors diversos, podem aconseguir un efecte molt atractiu quan la llum travessa la làmina que hem gravat amb el nostre disseny

A aquest article et volem ensenyar com pots dissenyar les teves làmpades personalitzades i com treballem per poder-te entregar una làmpada 2D/3D de metacrilat.

Com fer el disseny per fer una làmpada per gravar amb làser

Hi ha diverses maneres per dissenyar una làmpada. Ho pots dissenyar tu mateix i enviar-nos els dissenys o pots demanar-nos que t’ho dissenyem nosaltres.

Aprenent a dissenyar en 2D

Realment no és difícil dissenyar aquest tipus de làmpades amb un software de disseny 2D. A Klaab creiem en el software lliure, és per això que recomanem el programa Inkscape, que és probablement un dels millors programes de software lliure en l’àmbit del disseny de vectors 2D i alternativa a opcions comercials com Adobe Illustrator o Corel Draw. Evidentment això és una recomanació: qualsevol programa de disseny 2D et servirà, i fins i tot alguns editors online com el Method Draw SVG Editor.

De moment et deixem una manera ben senzilla de com fer-ho amb el Inkscape:

Demana’ns pressupost per dissenyar la teva làmpada

Tens ja un disseny fet?

Envia’ns el teu disseny en format SVG (Scalable Vector Graphics). Nosaltres el validarem per comprovar si compleix amb els requisits de fabricació. En qualsevol cas ens posarem en contacte amb tu per confirmar-t’ho i t’informarem del pressupost i del calendari d’entrega previst. El cost aproximat és de 32 € (tot inclòs).

Necessites ajuda amb el disseny? Tens un logotip o una imatge però no saps com fer-ho?

Nosaltres et podem ajudar amb el teu disseny. Envia’ns la teva idea i et respondrem amb un pressupost complet.